loading...

آموزشی

بازدید : 56
چهارشنبه 2 آذر 1401 زمان : 11:49

غذاهای کنسرو شده یا فرآوری شده را کاهش دهید. بیشتر نمکی که می خورید از غذاهای کنسرو شده یا فرآوری شده مانند سوپ یا شام منجمد می آید - حتی مرغ یا سایر گوشت ها اغلب در طول فرآوری نمک اضافه می کنند. خوردن غذاهای تازه، جست‌وجوی گوشت‌های بدون نمک، و درست کردن سوپ یا خورش‌های خود می‌تواند به طور چشمگیری میزان سدیم مصرفی شما را کاهش دهد.سلامت روان نوجوانان

در خانه بپزید و از ادویه ها برای طعم دادن استفاده کنید. آشپزی برای خودتان به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری بر مصرف نمک خود داشته باشید. از بسیاری از جایگزین های خوشمزه برای نمک استفاده کنید. گیاهان تازه مانند ریحان، آویشن یا پیازچه را امتحان کنید. در راهروی ادویه های خشک، می توانید جایگزین هایی مانند فلفل دلمه ای، برگ بو یا زیره برای طعم دادن به غذای خود بدون سدیم پیدا کنید.

انواع سدیم کم شده یا جایگزین های نمک را جایگزین کنید. چاشنی ها و غذاهای بسته بندی شده خود را با دقت انتخاب کنید و به دنبال غذاهایی باشید که دارای برچسب فاقد سدیم، کم سدیم یا بدون نمک هستند. بهتر است از مواد تازه استفاده کنید و بدون نمک بپزید.

آشپزی خانگی را احیا کنید

وقتی زیاد بیرون از خانه غذا می خورید، سفارش می دهید یا شام مایکروویو و سایر غذاهای فرآوری شده می خورید، خوردن درست برای قلبتان بسیار دشوار است. خبر خوب این است که می توانید یاد بگیرید که در خانه غذاهای سریع و سالم درست کنید. این ساده تر و کمتر از آنچه فکر می کنید زمان بر است.

خرید و انبار کردن مواد غذایی سالم برای قلب

ایجاد یک رژیم غذایی دوستدار قلب با پر کردن یخچال با غذاهای سالم و در دسترس شروع می شود. قبل از اینکه به فروشگاه یا بازار کشاورز بروید، فهرستی تهیه کنید و پس از سفر کمی زمان بگذارید تا خود را برای موفقیت در طول هفته آماده کنید.فعالیت بدنی در کودکان

غذاهای کنسرو شده یا فرآوری شده را کاهش دهید. بیشتر نمکی که می خورید از غذاهای کنسرو شده یا فرآوری شده مانند سوپ یا شام منجمد می آید - حتی مرغ یا سایر گوشت ها اغلب در طول فرآوری نمک اضافه می کنند. خوردن غذاهای تازه، جست‌وجوی گوشت‌های بدون نمک، و درست کردن سوپ یا خورش‌های خود می‌تواند به طور چشمگیری میزان سدیم مصرفی شما را کاهش دهد.سلامت روان نوجوانان

در خانه بپزید و از ادویه ها برای طعم دادن استفاده کنید. آشپزی برای خودتان به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری بر مصرف نمک خود داشته باشید. از بسیاری از جایگزین های خوشمزه برای نمک استفاده کنید. گیاهان تازه مانند ریحان، آویشن یا پیازچه را امتحان کنید. در راهروی ادویه های خشک، می توانید جایگزین هایی مانند فلفل دلمه ای، برگ بو یا زیره برای طعم دادن به غذای خود بدون سدیم پیدا کنید.

انواع سدیم کم شده یا جایگزین های نمک را جایگزین کنید. چاشنی ها و غذاهای بسته بندی شده خود را با دقت انتخاب کنید و به دنبال غذاهایی باشید که دارای برچسب فاقد سدیم، کم سدیم یا بدون نمک هستند. بهتر است از مواد تازه استفاده کنید و بدون نمک بپزید.

آشپزی خانگی را احیا کنید

وقتی زیاد بیرون از خانه غذا می خورید، سفارش می دهید یا شام مایکروویو و سایر غذاهای فرآوری شده می خورید، خوردن درست برای قلبتان بسیار دشوار است. خبر خوب این است که می توانید یاد بگیرید که در خانه غذاهای سریع و سالم درست کنید. این ساده تر و کمتر از آنچه فکر می کنید زمان بر است.

خرید و انبار کردن مواد غذایی سالم برای قلب

ایجاد یک رژیم غذایی دوستدار قلب با پر کردن یخچال با غذاهای سالم و در دسترس شروع می شود. قبل از اینکه به فروشگاه یا بازار کشاورز بروید، فهرستی تهیه کنید و پس از سفر کمی زمان بگذارید تا خود را برای موفقیت در طول هفته آماده کنید.فعالیت بدنی در کودکان

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 12
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 10
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 41
  • بازدید ماه : 139
  • بازدید سال : 852
  • بازدید کلی : 1408
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی